Ringblomsolja och varma bad

Mina fem veckors smärtrehabilitering är nu avslutade. Det har känts bra att få stöd av en  sjukgymnast att utforma ett personligt träningsprogram och att få dela erfarenheter med andra som också lever med värk och smärta.  Jag har levt med smärta en stor del av mitt liv och eftersom jag alltid försökt att leva ett så normalt liv som möjligt är min dagsform inte det dagliga samtalsämnet med familj, vänner och arbets kamrater. Träning och föreläsningar av sjukgymnast, arbetsterapeut och psykolog har fyllt dagarna och naturligtvis har rehabiliteringen satt sina spår i form av ökad smärta. Årets sista månader har jag nu fullt fokus på vidmaktshållande av träning och anpassad smärtbehandling på bästa tänkbara sätt.
 
Ringblomsolja, liniment med Aloe Vera, varma bad och avslappning är den behandling som tillsammans med ett positivt tänkande och ett 8 kilos järnkedjetäcke skall hjälpa mig att klara av mitt nya tränings- program.
 
 
 
 
Receptet till RINGBLOMSOLJAN hittar du HÄR
 
 
1 Delfinolinen i Viken:

skriven

Låter helt underbart läkande och skönt :)
Ringblomma är ju en nyttigt ätlig blomma också, sägs det - så bara njut av den egen sköna stund - helt utan krav och måsten - är du värd min vän :)
Ett annat tips är CBDoljan, med massor av omega 3, där du även får blodanalys från Norge osv :)
Du ska även dra ner på omega 6 (rapsolja osv) för det triggar igång inflammationer i dig :)
Olivolja och Linfröolja (ekologisk/ kallpressad) är däremot hur bra som helst :)
Kraamiz från mig i min soliga Vik,
:D

Svar: Använde olivolja i ringblomsoljan. Den har jag köpt av nunnor i ett kloster i Grekland. En riktigt god olja som vi också använder till mat. Ha det så bra i det fantastiska höstvädret.
basilica@live.se

Kommentera här: