Konsten att njuta av livet.

Jag tycker verkligen inte om kyla. Om man kan vara allergisk mot kyla så är jag det. Samma problem varje höst, men som turligt nog avtar en del när snön kommer och kylan blir mer intensiv. Det fantastiska vädret som varit under den här hösten har förlängt sommarkänslan och gett möjligheter till skogs- promenader och trädgårdspyssel i ett härligt solsken.
 
Har också haft möjlighet att lyssna till författarna Olof Röhlander och David Eberhard på en av Akademibok handelns författarkvällar vilket var riktigt positiva upplevelser. Mental coaching och pedagogik ur många intressanta synvinklar. Barnuppfostran och konsten att njuta av livet kanske inte ligger så långt ifrån varandr ändå. Genom sina barn känner man sig själv och barnbarnen är ju livets efterätt.
 
Här hemma plockar jag vidare i röran, gubben åker runt med kartonger till välgörande ändamål och så tränar jag på gym naturligtvis. Kyla och gymträning är ingen bra kombination men jag har ju lovat mig själv att "ge apan i mig en chans" så även om jag nog aldrig kommer att kunna hänga i en lian så kan det här bli riktigt bra på lång sikt. 
 
 
 
Morgontvätt i sommarsol är nu bara ett minne, men känslan sitter kvar.
Snart är det sommar igen och vi är tillbaka på landet.
 
 

Kommentera här: