Attraktionslagen

En av de föreläsningar jag tog del av före jul handlade om den hemlighet som spridits hit till Sverige genom den amerikanska filmen ”The Secret” och boken med samma namn.

Att välja tankar som skapar problem och dåliga känslor är aldrig bra. Oavsett vilka val jag gjort tidigare så finns det alltid möjlighet att göra nya val i dag. Jag styr och ställer själv i mitt sinne och förändringen börjar precis när jag vill. Det här är naturligtvis inget nytt, men medge att det är spännande?

Negativa tankar ger negativa resultat och positiva tankar ger positiva resultat. Om "tankens kraft" kan skapa ett positivt flöde och dra till sig mina önskningar så ser jag bara ett värde i att använda mig av attraktionslagens fyra grunder. Tacksamhet, Önskan, Levererans och Tillåtande.

Jag har tidigare skrivit inlägg om KASAM och Apolloeffekten som båda handlar om postivt tänkande och att sätta upp egna mål. Hösten 2013 skrev jag ett inlägg om apolloeffekten och hur jag nått mitt mål att föreläsa på universitetet. I november 2014 föreläste jag för andra gången så visst ligger det något i att  ”vi blir som vi tänker”.  Alla tankar vi har skickar signaler, så för att få det vi önskar är det också viktigt att vi vet vad vi vill.

Har du sett filmen ”The Secret” ?

Det har inte jag så den ligger nu på min ”att göra lista”.

Vill du delta i en föreläsning eller veta mer om attraktionslagen så finns några länkar här.

Tankecoaching

Attraktionslagen

 
 
 
 
 Olivlunden Januari 2015
1 delfinolin:

skriven

The law of attractrion - har jag närmat mig mer och mer - men har varken sett filmen eller läst boken - inte än iaf - men jag vet att denna teori stämmer :)
Vi kan inte leva bland och med negativa tankar -och samtidigt lyckas o förverkliga oss här i livet - att ha hälsan, orkan och lyckan - när vi inte tror oss värda det :/
Jättebra länkar och inlägg - som jag markerat som bokmärke för mig själv :)
Ha det bäst - tänk positivt - och tro att du KAN - då lyckas du och förverkligar dig själv :O)
Kram så länge med healing och beskydd,
:D

Svar: <3 <3
basilica@live.se

Kommentera här: