"Det finns en hemlighet i vilan"

Efter en traditionell julafton med familjen har juldag och annandag använts till det som inte annars alltid ryms i agendan. Filmkväll med mamma, mysnatt med endast EN  av prinsessorna  och restaurangmiddag med gubben. Däremellan har jag varit ganska onyttig, vilket ger tid till både vila och eftertanke. Visst är det som Tomas Sjödin skriver i sin bok "Det händer när du vilar" att det finns en hemlighet i vilan. Någonting händer när ingenting händer och att "Onyttan är allt annat än onyttig".  I dag skall Emma Selina och jag göra ett relaxbesök. Kanske är EmmaSelina i större behov av relaxen än vad jag är men "Livet är ett tillsammansprojekt" (ännu ett Tomas Sjödin citat) och jag ser fram emot en både rolig och vilsam dag tillsammans.

 
 
(twitter.com/tomasjodincitat)
Det händer när du vilar, Tomas Sjödin
ISBN:9789515507945
1 delfinolin:

skriven

Vilka bra citat du hittar hela tiden och så tacksamt att du delar med dig av dom också :)
Önskar att du och EmmaSelina fick den bästa och mysigaste dagen ni bara kan få - för det är ni absolut värda :O)
Så skönt att se att den familjära julen finns kvar fortfarande och värmer våra frusna hjärtan :)
Lilla mamman o brodern var här idag - och även Gosvovsan o hussen" mä', men bara en kort stund på eftermidda'n :) Mamman o brodern var här någon längre stund :)
Allt bäst bara för er - ni underbara människor i Sundsvall - stor o värmande kraaamis,
:D

Svar: Tack! Det blev en bra dag.Gammelmormor och morfar roade prinsessorna och vi bubblade. Trevlig fortsättning på julhelgen,
basilica@live.se

2 Margareta:

skriven

Gott nytt år!

Svar: Tack!
basilica@live.se

Kommentera här: