En fighter med hjärta

Fick för en tid sedan en inbjudan till en föreläsning med Paolo Roberto. Även om jag tillbringar en ganska stor del av min tid på föreläsningar så kändes den här som lite annorlunda och spännande. Inför 100 kvinnor med företagaranknytning delade han med sig av sin historia från Kung i Kungsan till ett liv som familjefar, tränings och kokboksförfattare. Utåt en tuff fighter som kämpat för att få uppmärksamhet men under ytan anar man en trevlig och sårbar kille som söker stöd hos både Gud och sin familj.

Länk till hans hemsida: http://paoloroberto.se/

Filmen ”Bäst före” har också haft förhandsvisning den här veckan. Brasse Brännström, Kjell Bergqvist och Göran Ragnerstam, Ewa Fröling och Meta Velander i en dramakomedi om åldrande, vänskap, och naturligtvis kärlek. Jag tyckte om den här filmen, den var roligt, vemodigt, igenkännande, men också förutsägbar på samma gång. Budskapet som den ger är att det aldrig är försent att börja leva, oavsett i vilken ålder vi befinner oss. Det är så lätt att vi missar det viktiga och i morgon kan det vara för sent. Missa inte den. Biopremiären är den 22 mars.

Ser nu fram mot dagens tjejträff med mamma, dotter, brorsdotter och barnbarn. Vad menyn skall bestå av får brorsdottern bestämma eftersom det är hennes födelsdagsträff. Om det blir pizza, hamburgare eller en mer ”vuxenmåltid ” återstår att se. Funderar lite på vad jag hade valt som nybliven 13 åring. Potatismos och varmkorv var nog det hetaste på ungdomsmenyn på landsbygden där jag bodde just då.

 

Trevlig fortsättning på söndagen.

 

1 delfinolinen i Viken:

skriven

Fightertalanger är bra att ha - på ett sunt sätt :)
Paolo Roberto har gjort en fantastiskt resa, värd all beundran även från mig :)
Undrar vad middan bidde i slutändan?
Gott blev det nog iaf - för trevligt sällskap hade ni iaf vad jag förstår :)
Var rädd om dina kära, er närhet - är det inte alla som har, tyvärr . . .
Värme, kraft o ljus och healande kram på dig,
:D

Svar: Längesedan jag fick den här kommentaren från dig men jag har problem att nå dig på din blogg. Har precis varit inne och läst på din blogg. Önskar dig en skön försommar.
Maud Granholm

Kommentera här: